Peter Cox nv

Balkonrenovatie

Plaatsing balkon Peter Cox

Lekken doelgericht aangepakt

Verouderde en waterdoorlatende balkons of terrassen van (appartements)gebouwen kunnen tot heel wat gevaarlijke situaties leiden. Daarom laat u ze best renoveren door experten.

Wij komen eerst bij u langs om de staat van uw constructie te analyseren en werken nadien de geschikte oplossing uit. Balkon- en terrasvloeren die nog in tamelijk goede conditie verkeren, behandelen we bijvoorbeeld met een waterbestendige polyurethaancoating

Als we de bestaande vloer niet meer kunnen oplappen, breken we de vloer volledig uit en plaatsen we nieuwe hellingschape. Vervolgens werken we de ondergrond af met kwartstapijt, tegels of een coating die chipsvlokken bevat. Daarbij houden we zorgvuldig rekening met de belasting.

Ontdek onze verzekerde garantie

Voor een kleine meerprijs kan u trouwens een verzekerde garantie krijgen. Als er zich binnen de tien jaar lekken vertonen, komen we die gratis herstellen. Zelfs als ons bedrijf in die periode de boeken zou sluiten, blijft de garantie geldig bij Ethias. Aarzel niet om ons te contacteren als u meer informatie wenst over de mogelijkheden. 

Vloer balkon Peter Cox

Uw balkon laten renoveren?

Aarzel niet om uw vrijblijvende offerte aan te vragen!